Comas, Marta

Marta Comas Sàbat, educadora social i antropóloga. Doctora en sociologia de l'educació per la UAB i Directora de l’Àrea d'Innovació, Programes i Formació del CEB. En l'àmbit de la recerca ha publicat sobre identitat, adolescències en risc, interculturalitat i més recentment, després de dirigir el projecte «Famílies amb veu» s'ha especialitzat en l'anàlisi de la participació de les famílies a l'escola i la democràcia escolar. Professionalment destaquen les seves aportacions en les polítiques educatives des del municipalisme.  Actualment és la directora de l’Àrea d'Innovació, Programes i Formació del Consorci d’Educació de Barcelona des d'on ha impulsat programes de transformació educativa com les Xarxes pel canvi.

Projectes 7

A diferència de L'estat de l'educació a Catalunya amb qui s'alternarà anualment, aquest anuari té la vocació d’abordar un seguit de desafiaments d’especial rellevància i actualitat

Enquesta realitzada a 1.500 AMPA a Catalunya i 1.400 directors d’escola en el marc del projecte "Famílies amb Veu" per diposar d’un retrat fiable i fidel de l’activitat de les AMPA, les seves relacions, la magnitud de la participació i la seva contribució a la qualitat i l’equitat educativa.

Actes 7

Codirectores de Networks of Inquiry and Innovation and the Aboriginal Enhancement Schools Network
06/11/2017
18:30h - 20:00h
Serveixen per millorar els aprenentatges de l’alumnat?
25/11/2015
09:00h - 14:00h
Diferents tipus de famílies, diferents tipus de participació
08/04/2014 - 18:30

Palau Macaya