Elena Potau

"Considero l’educació com l’autèntic motor de canvi"

Estudiant de Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment realitzant les pràctiques a la Fundació Jaume Bofill a Ciutat Vella, en el Projecte Lecxit - Lectura per a l’èxit educatiu.

Es considera una persona extravertida i responsable. A qui li agrada aprendre dels altres i qüestionar-se i pensar críticament sobre diversos aspectes relacionats amb el que succeeix avui en dia.

Considera l’educació com l’autèntic motor de canvi i, per tant, ha de fomentar-se encara més la participació de tota mena de projectes per tal que no hi existeixin aquestes desigualtats tan notables fent participar-hi, a més a més, els pares o familiars que vulguin. Per tant, el motor de lluita de l’Elena vindria a ser motivar, incitar i crear un teixit social i associatiu encara molt més fort entre els barris, les escoles i les famílies.

 

Projectes 1

NOVA CAMPANYA LECXIT: comprendrelavida.cat

LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.