Gorriz, Maite

Professora de secundària i especialista en gestió educativa. Llicenciada en Ciències Matemàtiques, ha realitzat el Mestratge en alta funció directiva EAPC i el curs de Directors de Centre Educatius d’Esade. Actualment és professora de matemàtiques de secundària. Ha estat directora de l’IES Priorat (Falset) i de l’Institut Príncep de Viana (Barcelona). Ha participat en diversos estudis sobre lideratge escolar i ha realitzat visites d’estudis a Dinamarca i Suècia. Recentment ha col·laborat al projecte “Lideratge per a l’aprenentatge” de la Fundació Jaume Bofill en el marc del projecte “Innovation Learning Environnements (ILE)” de l'OCDE.

 

 

Projectes 3

Quina aportació pot fer la reflexió i la pràctica pedagògica a la solució dels problemes que les dades PISA posen sobre la taula? Quines accions poden implementar-se a l’aula i al centre educatiu per a millorar la qualitat dels aprenentatges?

El dies 3 i 4 de desembre del 2013 es va celebrar el Congrés Internacional de Lideratge per l'Aprenentatge, organitzat per la Fundació Jaume Bofill i l’OCDE.

Actes 1

12/11/2014
18:00h - 19:00h

12/11/2014 de 18 h a 19 h