Joan Cuevas

"El compromís amb el canvi i la innovació és fonamental per millorar les nostres vides"

Llicenciat en ciències polítiques (UAB) i Màster en Polítiques Públiques i Socials (The Johns Hopkins University i UPF). 

Professionalment disposa d’una àmplia experiència traslladant coneixement científic  a projectes de polítiques públiques socials i educatives. Durant 8 anys a la Fundació Pere Tarrés va dirigir projectes de consultoria i estudis tant amb entitats del Tercer Sector com amb Administracions Públiques. Posteriorment, des de l’Ajuntament de Sabadell  va liderar el disseny i execució del Pla Estratègic d’Acció Social de Sabadell (PEAS 2015-2025), va assessorar en el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell i va liderar la coordinació de govern i  l’elaboració i desplegament del pla de mandat 2015-2019.

En els diferents projectes que ha desenvolupat, s’ha especialitzat en aspectes com l’avaluació de l’impacte, la incorporació d’evidències en les polítiques públiques, la planificació estratègica i la participació. Aquesta fet l’ha portat a publicar diversos articles i ponències acadèmiques sobre aquestes temàtiques.

Proyectos 2

Per què obrir l'educació? Contra les desigualtats educatives

Programa que té com a objectiu assessorar i acompanyar municipis per la millora de les polítiques educatives locals per tal d'assolir una escolarització equilibrada que faci possible parlar d'igualtat d'oportunitats i millora dels resultats educatius.

Actos 4

12/06/2020
09:30h - 13:30h

Debat on line

Què poden fer els municipis per combatre la segregació escolar?
15/01/2019
17:30h - 20:00h
Jornada final de la crida Comunitats que Eduquen
30/11/2018
10:00h - 14:00h