Vallès, Judit

"Persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta"

Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des dels inicis de la seva trajectòria professional s’ha centrat en la recerca i la gestió de projectes principalment en l’àmbit de l’educació, la joventut, la participació i els drets humans.

 

Durant aquests anys ha dissenyat i coordinat projectes a escala local, europea i internacional en el Tercer Sector, la consultoria privada assessorant a l’administració pública i la universitat. Ha coordinat i participat en diverses publicacions i ha impartit cursos i ponències a diferents països dins els seus àmbits de treball. Cap de projectes de l’àrea de recerca de la Fundació Jaume Bofill del 2015 al 2017.

 

Es defineix com una persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta. Aficionada als documentals i al cinema, li apassiona la música, analitzar la societat i les relacions humanes i compartir converses que s’allarguen fins a la matinada. Sempre amb un somriure i dosis d’entusiasme per col·laborar en la construcció d’una societat més lliure i equitativa.

Projects 1

L'Anuari dels reptes educatius aborda alguns dels principals reptes del sistema educatiu català a partir d'un treball qualitatiu d'anàlisi i discusió en seminari. Aquest anuari posa l’èmfasi en el diagnòstic compartit i sobretot en les propostes per a l’acció a curt, mig i llarg termini en matèria de gestió i política educativa.