Marta Pujadó

"Ex-matemàtica reconvertida al sector educatiu"

Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en Formació del professorat per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en recursos, materials i projectes d'educació pel desenvolupament per la Universitat de Barcelona.

Amb experiència en formació del professorat i transformació educativa. Ha treballat com a Directora de formació a la fundació Empieza por Educar i com a formadora de professorat a Enseña por México.

Ella mateixa es defineix com a ex-matemàtica reconvertida al sector educatiu. Creu fermament que l'educació és la clau per construir una societat capaç d'adaptar-se a un món en canvi constant i per aprendre a transformar-lo. 

Va ser Coordinadora de formació a Escola Nova 21

Projects 1

Volem que l'escola que forma els ciutadans de demà sigui la institució més capdavantera de la societat. Creus que l’escola prepara per les competències que demana la societat? Vols saber quines competències seran les rellevants en el sXXI? Vols saber quins models d’aprenentatge són més efectius segons l’evidència científica?