Lola Martínez

Graduada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona i professionalment s’ha especialitzat en comunicació social. Durant els últims cinc anys, ha treballat impulsant projectes per a diverses organitzacions, en algunes d'aquestes al capdavant del departament de comunicació. 

Durant l’últim any ha estat impulsant accions de dinamització territorial i comunicativa al voltant de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa d'Economia Solidària. Com a freelance assessora i forma projectes empresarials, culturals i clústers en comunicació corporativa i presència digital i col·labora periòdicament amb diversos mitjans de comunicació.

Projects 1

Volem que l'escola que forma els ciutadans de demà sigui la institució més capdavantera de la societat. Creus que l’escola prepara per les competències que demana la societat? Vols saber quines competències seran les rellevants en el sXXI? Vols saber quins models d’aprenentatge són més efectius segons l’evidència científica?