Masdeu, Francesc

Becari de l'OCDE

Francesc Masdeu és politòleg i economista. Actualment, treballa com a analista a la Divisió d’escoles i primera infància de la Direcció d’Educació de l’OCDE. La seva tasca en aquesta organització internacional se centra en la revisió de les polítiques per millorar l’efectivitat de l’ús de recursos a les escoles (School Resources Review).

Abans d’incorporar-se a l’OCDE, Francesc Masdeu va treballar com a analista investigador al Departament d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a Barcelona, on va estudiar els efectes de les desigualtats socials sobre els resultats de l’informe PISA. També ha treballat a diverses ONG’s i ha viscut al Senegal.

Masdeu és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i és màster en Anàlisi econòmica per la Barcelona Graduate School of Economics, especialitzat en desenvolupament.

Publicacions

OECD (2014), Education at a Glance 2014: Estonia Country Note

 

Projectes 1

Convocatòria de beca adreçada a investigadors que vulguin fer una estada a la Direcció d'Educació de l'OCDE per treballar en recerca comparada a nivell internacional sobre l'assessorament i l'aprenentatge mutu dels sistemes educatius dels diferents països.