Menéndez, Josep

Josep Menéndez Cabrera, director adjunt de Jesuïtes Educació. És llicenciat en Ciències de la Informació i diplomat en Alta Direcció d'Empreses per Esade. Ha exercit com a professor de llengua i literatura a l’educació secundària obligatòria i post obligatòria; ha estat director general del Centre d'Estudis Joan XXIII i ha impulsat i dirigit el Centre de Tecnologies Ituarte. Actualment forma part de l’equip impulsor del projecte de transformació educativa “Horitzó 2020” de Jesuïtes Educació. És membre del patronat de diverses fundacions socials i del coneixement, i del consell assessor de diverses entitats i institucions educatives i socials.  És especialista en lideratge educatiu, havent abordat temes de formació permanent del professorat referits a l’àmbit de desenvolupament de projectes, innovació educativa en TIC, i gestió del canvi.

Proyectos 2

El dies 3 i 4 de desembre del 2013 es va celebrar el Congrés Internacional de Lideratge per l'Aprenentatge, organitzat per la Fundació Jaume Bofill i l’OCDE.

L’Innovative Learning Environments de Catalunya (ILE CAT) és un projecte de la Fundació Jaume Bofill en col∙laboració amb l’OCDE que té com a objectius: reflexionar sobre els aspectes que podrien constituir un model de lideratge capaç de crear i sostenir entorns d’aprenentatge; alinear els objectius d’aprenentatge amb els objectius més generals del centre educatiu; construir xarxes i relacions per a l’aprenentatge i afavorir el lideratge estès i acabar definint un model de lideratge per a l’aprenentatge.

Actos 3

Serveixen per millorar els aprenentatges de l’alumnat?
25/11/2015
09:00h - 14:00h
¿Cuál es el rol de la Educación Superior en la ejecución de los objetivos de la Educación 2030?
10/08/2015 - 09:00
Cap a una cultura de millora permanent
10/12/2014
18:00h - 19:00h

Noticias 1