Neus Giménez

Graduada en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb especialitat en literatura, i Màster de Formació del Professorat per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). És alumna del programa Empieza por Educar.

Ha treballat a diversos centres educatius de Madrid, on exercia com a docent a diferents Programes de Formació i Inserció, i és autora a l’Editorial Editex. Coneixedora del món del tercer sector, ha treballat com a educadora en àmbit comunitari i ha realitzat pràctiques i voluntariats a Mèxic i Hondures. Ha realitzat projectes d’Aprenentatge i Servei i projectes de participació democràtica als centres educatius.

Està convençuda que el treball en xarxa i l’aprenentatge compartit entre els diferents agents de la comunitat educativa són les millors eines per a transformar l’educació.

 

Projectes 2

Edcamp és un moviment viral d’aprenentatge docent que en basa en la celebració de trobades autogestionades, gratuïtes i obertes a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges i inquietuds sobre temes educatius. Les trobades permeten desenvolupar-se personal i professionalment per transformar l’educació

El projecte es proposa reconèixer i donar suport als líders, agents de canvi i emprenedors educatius i les seves iniciatives, per estimular l’esperit de transformació de l'educació del país.