Giménez, Neus

Graduada en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Màster de Formació del Professorat per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED).

Va iniciar el seu camí al món educatiu com a docent de Programes d’Inserció i Formació a diversos centres d’alta complexitat i com a educadora al centre obert de la Plataforma Pan Bendito i a diverses escoles de Tegucigalpa, a Hondures. A Barcelona, ha estat promotora del projecte Edcamp de la Fundació Jaume Bofill i actualment treballa com a tècnica del projecte Educació a l’hora.

Proyectos 2

Proposta d’un nou model d’horari per a l’escola d’avui: promou la salut, el benestar i l’aprenentatge dels infants i adolescents, amplia les oportunitats educatives de l’alumnat integrant activitats lectives i opcionals dins d’un mateix projecte educatiu i s’adequa a les necessitats dels projectes d’innovació i transformació pedagògica.

El projecte es proposa reconèixer i donar suport als líders, agents de canvi i emprenedors educatius i les seves iniciatives, per estimular l’esperit de transformació de l'educació del país.