Rider, Carme

Carme Rider és mestra d'Educació Primària per la UAB Mestra d'Educació Infantil per la UNED i estudiant de psicopedagogia 2n grau per la UOC. Ha estat educadora al primer cicle d'educació infantil i mestra d'educació infantil i de primària a Institució Familiar d'Educació i a International Europa School de Sant Cugat del Vallès. Ha estat cap d'estudis de l'Escola Collserola de Cerdanyola del Vallès on ha elaborat el  projecte integrat de llengües i ha impulsat plans experimentals de llengües estrangeres. Coordinació, seguiment i avaluació d'estudiants d'Erasmus. Participació en projectes europeus impulsats pel British Council i de llengües romàniques impulsats per l'Alliance Française. Ha estat membre del Pla de formació de Zona del Departament d'Ensenyament i participant en el projecte d'avaluació de la transferència de la formació.

Ha col·laborat en seminaris sobre: intel.ligències múltiples, estimulació primerenca i neurobiologia aplicada al procés lector i ha participat en jornades de competència lectora organitzades pel Departament d'Ensenyament. Publicacions al Butlletí de l'Institut d'Estudis Catalans i a la revista del FEAEC.

És secretària de la Societat Catalana de Pedagogia i coordinadora de la recerca TL-MELvives. Comissionada pel Departament d'Ensenyament a l'Institut d'Estudis Catalans per a la implementació del Termòmetre Lingüístic-Marc d'Ensenyament de Llengües Vives als centres educatius.

Events 1

Com superar les resistències i garantir la qualitat
16/02/2017
18:00h - 19:00h

Acte exclusivament en línia