Sánchez, Isabel

Mestra de Primària. Directora de l'Escola Joan Maragall de Sabadell (1986- 1991). Directora de l'Escola Àgora de Barcelona (1996- 2011). Actualment directora de l'Escola Rius i Taulet des de juliol de 2016.

Directora Professional acreditada pel Departament d'Ensenyament. Màster en direcció i administració de centres educatius per la UB. Curs de direcció de centres educatius. ESADE. Máster en Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching. EAE-UPC.

Formadora de les dues darreres edicions del curs de Formació Inicial per a l'exercici de la Direcció organitzat pel Departament d'Ensenyament i l'EAPC: mòdul per l'elaboració del Projecte de Direcció. Formadora i assessora d'equips directius als serveis territorials del Baix Llobregat, Maresme-Vallès Oriental i Vallès Occidental en temes d'avaluació interna, el projecte educatiu i els documents de gestió de centre, lideratge dels equips docents. Formadora des de l'any 2012 del curs organitzat per Axia: El Projecte de Direcció, una eina de gestió per a la millora.

Responsable de formació d'AXIA i coordinadora del programa de formació directiva en col·laboració amb Blanquerna per a l'obtenció del Títol d'Expert Universitari en Direcció de centres educatius. Presidenta d'AXIA des de novembre de 2015. Presidenta del FEAEC  del 2012 al 2014.