Xavier Pujol

“Siguem tots el canvi que volem veure al món”

Diplomat en Magisteri d’Educació Física per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL), Màster oficial en Recerca en Didàctica, Formació Docent i Avaluació Educativa per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part del projecte de recerca Desing2Learn de l’eLearn Center de la UOC i ha treballat a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró com a mestre de primària.

En l’actualitat és confundador de la plataforma MakeIt! Education  promovent el canvi i la innovació educativa a través de propostes formatives basades en el “learning by doing o l’aprendre fent”, el “peer to peer o aprenentatge entre iguals”, “el co-design o co-disseny” i en el “learning experience o experiència centrada en l’aprenentatge directe”.

Es defineix com una persona compromesa i apassionada pel canvi i innovació educativa tenint molt present que és responsabilitat de tots vetllar per el desenvolupament i creixement dels infants, joves i adults amb la finalitat que els permeti viure una vida plena, feliç i amb sentit.

Projectes 1

Edcamp és un moviment viral d’aprenentatge docent que en basa en la celebració de trobades autogestionades, gratuïtes i obertes a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges i inquietuds sobre temes educatius. Les trobades permeten desenvolupar-se personal i professionalment per transformar l’educació

Actes 3

T’oferim tallers per tot Catalunya per viure, aprendre i compartir l’experiència edcamp!
21/03/2018 - 17:30
Com superar les resistències i garantir la qualitat
16/02/2017
18:00h - 19:00h

Acte exclusivament en línia

Un model viral d'aprenentatge docent
18/10/2016
18:00h - 20:00h