Crides. Mobilitza't per l'educació i suma't a l'acció

 

Crides és un espai on persones interessades en l’educació, com tu, ideen solucions pràctiques i innovadores a problemes educatius reals per tal de donar resposta a reptes concrets dins el seu context més proper. El seu funcionament és senzill:

  • Educació Demà llença 1 repte específic vinculat a 1 temàtica clau (arquitectura per a l’aprenentatge, millora de la relació família-escola, i molts d’altres). Tria els que més et motivin i participa-hi!
  • Les persones interessades poden inscriure’s individualment o en equip a les crides (segons cada convocatòria) per tal de donar resposta al repte. Per tant, crea un grup al teu centre educatiu o forma equip amb d’altres persones interessades o bé llença’t tu sol a l’aventura, tens moltes possibilitats a escollir!
  • Cada crida es regeix per les seves pròpies bases. Explora la informació publicada de cada una d’ells i visualitza’n la documentació clau (vídeos explicatius, indicacions, calendari, etc.)!
  • Totes les crides compten amb un marc temporal concret per dur-se a terme: presentació d’idees i participant, acompanyament, prototipat de solucions, etc. Estigues atent a les diferents fases i dates clau!
  • En cada cas oferirem eines que donin suport a la creació de solucions: mentories, workshops, kits metodològics, etc. No t’oblidis de revisar bé les convocatòries que més t’interessin per a detectar-los!
  • A més, també trobaràs les reflexions i les idees compartides dels participants en cada crida, així com la descripció de pràctiques inspiradores. Recorda que molts cops els processos de reflexió són més importants que les solucions en sí, tot suma!
  • Per últim, les crides sempre van lligades a donar un alt reconeixement a les solucions més innovadores (jornades, comunicacions, etc.). En definitiva, posem tots els suports possibles al teu abast perquè la teva solució es faci realitat!

Estàs preparat? Acceptes el nostre repte? No perdis temps i explora totes les crides que tenim obertes a www.educaciodema.cat/crides i esdevé un motor de canvi educatiu!

Cap de projectes

Actos 6

I si repensem els usos de la biblioteca escolar?
01/15/2018 - 00:00
I si repensem els usos de la biblioteca escolar?
09/11/2017
18:00h - 20:00h