AlterBeques. Entrades al blog de www.alterbeques.cat i bibliografia general del projecte

31

El projecte Alterbeques té com a objectiu explorar models alternatius de finançament de la formació i analitzar la viabilitat de la seva implantació en el context català, tenint en compte el context socioeconòmic, el marc regulatori i els objectius a aconseguir. Dins el marc d’aquest projecte s’ha portat a terme una anàlisi dels diferents models de beques i ajuts existents en l’àmbit de l’educació formal, adreçades a l’equitat, la justícia social, la millora de la qualitat o l’excel·lència.

Aquesta anàlisi es va iniciar a finals de 2014 i s’ha perllongat durant tot l’any 2015. El procés de recollida i anàlisi s’ha efectuat en obert, a través de la publicació de continguts al blog del projecte i del diàleg amb els diferents agents implicats (estudiants, acadèmics, famílies...) tant a nivell presencial com a través de les xarxes socials. En el present document trobareu un breu repàs als objectius i desenvolupament del projecte Alterbeques; totes les entrades que es van fer al blog del web www.alterbeques.cat, ara inactiu, classificades per temes i, finalment, la bibliografia general del projecte per nivells educatius.

Pàgines
110
Data
2017
Projecte
 
Entrades al blog de www.alterbeques.cat i bibliografia general del projecte
Novetat
Aquesta obra està subjecta a la llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada (by-nc-nd).
Etiquetes
Informació relacionada
L'actual sistema de beques educatives és insuficient i no prou efectiu, beneficiant més a les classes mitjanes que a les classes baixes
27/05/2015
11:00h - 12:00h

Sala Jacint Verdaguer de l'Ateneu Barcelonès