Dossier de premsa. Ser estudiant universitari avui

Resultats de l’enquesta Via Universitària
24

Aquest dossier s'ha elaborat amb les dades de l’Informe Breu #62 “Via Universitària: ser estudiant universitari avui” i del Document de treball “Via Universitària. Accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris”. Tots dos de lliure descàrrega des del web www.fbofill.cat

Via Universitària: accés, condicions d'aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris

Via Universitària és una enquesta realitzada a 20.512 estudiants de 19 universitats del terri-tori Vives i que abasten 3 estats de l’arc mediterrani: Andorra, Espanya i França, entre febrer i abril de 2015. Es tracta d’un projecte en partenariat entre la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) i la Fundació Jaume Bofill (FJB), que té per objectiu analitzar les característiques dels estudiants i el seu recorregut universitari.

El projecte busca crear una base sòlida de coneixement, en tant que és una font de dades àmplia i rigorosa i que aporta informació rellevant sobre la vida universitària en el marc de la Xarxa Vives d'Universitats-XVU. Aquest coneixement ha de servir per orientar les propostes de millora en les polítiques universitàries, i servir de guia per fonamentar les decisions i orientacions de les polítiques, tant de les pròpies universitats com dels decisors públics.

Data
2016
Projecte
 
Dossier de premsa_Viauniversitària
Aquesta obra està subjecta a la llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada (by-nc-nd).
Aliances
Altres col·laboradors
Obra Social "la Caixa"
Etiquetes
Informació relacionada