Un problema no resolt: com abordar l'abandonament escolar prematur?

33

L’objectiu d’aquest document és recollir les tres ponències que es van presentar al Seminari Internacional ‘Un problema no resolt: com abordar l’abandonament escolar prematur’, realitzat a Barcelona el 26/10/2016.

Així mateix, el document recull les principals propostes sorgides d’un grup de treball amb representants de la comunitat educativa catalana, organitzat específicament per a discutir al voltant del tema del seminari: l’Abandonament Escolar Prematur (AEP), els seus reptes i les seves solucions.

En conjunt, el document que teniu a les mans permet identificar alguns dels reptes principals que tenim al nostre país per a fer front a l’abandonament escolar prematur; entendre’ls en perspectiva situada i contextualitzada; i establir-ne algunes solucions consensuades entre els i les membres de la comunitat educativa. Perquè, en darrera instància, combatre l’abandonament escolar és una responsabilitat de país que apel·la a la coresponsabilitat de tots els agents socioeducatius per a assolir l’èxit educatiu per a tothom.

Páginas
68
Data
2017
Proyecto
 
Un problema no resolt: com abordar l'abandonament escolar prematur?
Novetat