Seminaris web d'educació

 

Els seminaris web d’educació o webinars són videoconferències obertes a tothom que vulgui participar-hi, on varis experts debaten i reflexionen sobre una temàtica que gira al voltant de l’educació.

Com pots seguir els seminaris web? 

A través de dispositius mòbils, des del teu ordinador, portàtil, tauleta o smartphone podràs visionar i interactuar en directe amb els ponents i el moderador, ja sigui a través de xarxes socials o del canal xat que habilitem per cadascun dels seminaris.

A més, si no pots seguir el debat en directe podràs recuperar el vídeo íntegre que quedarà penjat al web de la Fundació Jaume Bofill: Retransmissions en directe i també al nostre canal de Youtube.

Què pretenem?

Amb els seminaris web pretenem oferir continguts àgils i accessibles d’una manera descentralitzada i alhora participativa a tota la comunitat, alhora que pretén aprofundir en temàtiques educatives abordades en actes presencials, i que troben una via d’expressió en la realització d’aquest seminaris web en línia.

La durada del seminari web sol ser d’uns 60 minuts i compta amb la presència d’un moderador i d’un o diversos ponents experts.

Cap de projectes editorials i difusió
Tècnic de projectes
Aliances