1. Objectiu - Els 6 ingredients bàsics per a cuinar propostes educatives gamificades

21/01/2016

Al vídeo Oriol Ripoll, membre del comitè científic del projecte Educació Demà #eduDema (), explica en 4 minuts 1 dels ingredients bàsics que tota proposta de #gamificació ha de tenir per tal que l’aprenentatge sigui realment significatiu: objectius educatius definits i dirigits clarament envers allò que volem aconseguir. Es pot plantejar que la gamificació serveixi per treballar uns continguts curriculars determinats o per adquirir un hàbit, per exemple. Per tant, cada objectiu haurà de portar a dissenyar una proposta gamificada diferent.

T’interessa la gamificació educativa? Vols aprendre quins són els altres 5 ingredients bàsics d’un disseny educatiu gamificat? Descobreix-los a través dels vídeos que el projecte ha preparat especialment per a tu.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

"Especialista en jocs"
Projecte
 
Informació relacionada
Els seminaris i els laboratoris d’Educació Demà arriben a terres gironines
23/02/2017 - 18:00
Laboratori Hack the School
15/11/2016
18:00h - 20:00h

Atri del MACBA

(entrada per la porta principal del museu)

 

Laboratori de cocreació de rúbriques
04/10/2016
18:00h - 20:00h