Blanca Amengual - Tot és química!

Channel: 
12/05/2017

Vídeo resum de la intervenció de Blanca Amengual, professora de secundària de l'Institut Escola Les Vinyes, al #CampBase, "Deeper learning" del projecte #eduDemà EDUCACIÓ DEMÀ  de la @FundacioBofill , celebrat el 14 de novembre de 2017 a l’Auditori del MACBA. Podeu recuperar el visionat complet de l’acte aquí

El #Deeperlearning és un dels focus temàtics o tendències educatives que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà.

 Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Project