Carles Monereo - Com podem oferir un feedback formatiu i orientat a l’estiu?

26/05/2020

La situació actual de manca de presencialitat a les escoles ha fet desaparèixer els moments en què el professorat donava feedback a l’alumnat de manera habitual. Tot i això, aquesta nova situació també brinda una oportunitat per avançar cap a una autèntica avaluació per aprendre. Però, com fer-ho? #ObrimEducació

El Carles Monereo, catedràtic de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens explica de quina manera podem oferir un feedback formatiu a final de curs, per a cada matèria o grup de matèries, i com plantejar un projecte d’estiu basat en aquesta avaluació. 

Amb Obrim L'Educació, la Fundació Bofill proposem una agenda de mesures de xoc, reptes i solucions per tal d’afrontar l’escenari educatiu davant la crisi del coronavirus. 

Per això, fem una crida oberta a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem generar un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

T'interessa? Vols formar-ne part? Passem a l'acció! Més informació aquí 

Projecte