Pilar de Bolós - Construint amb el cap, amb les mans i amb el cor. Escola Carme Auguet

29/06/2016

Vídeo resum de la intervenció de Pilar de Bolós , directora de l’Escola Carme Auguet de Girona, presentant l’experiència educativa “Construint amb el cap, amb les mans i amb el cor – Experiència maker de l’Escola Carme Auguet” al #CampBase vinculat a l’ “Educació maker: com convertim les escoles en laboratoris de creació?” del projecte Educació Demà #eduDemà de la @FundacioBofill (http://www.fbofill.cat), celebrat el 30 de maig de 2016 a l’Auditori del MACBA. 

La irrupció del moviment “maker” en els processos d’ensenyament-aprenentatge és un dels focus temàtics que es tracten als seminaris #CampBase i als tallers participatius #Edulab del projecte Educació Demà. 

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Projecte
 
Temes
Informació relacionada
Dispositius, realitat virtual i augmentada, internet de les coses i molt més!
14/02/2017
18:00h - 20:00h

Auditori del MACBA - Meier

L’espai escolar com a factor clau en l’aprenentatge i la convivència
08/11/2016
18:00h - 20:00h
Nou projecte per a innovadors educatius. Connectem talent, reinventem l'educació
29/09/2015
18:00h - 20:00h