Projecte Magnet: Escola Samuntada i Institut Català de Paleontologia

Presentació del projecte que desenvolupa l'escola Samuntada (Sabadell) en aliança amb l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, en el marc del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB.

Per a més informació del projecte, podeu consultar el web de l'escola Samuntada (http://escola-samuntada.wix.com/escol...) i el de l'ICP Miquel Crusafont (http://www.icp.cat/index.php/ca/sala-...)

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: Programa Magnet

@aliancesmagnet

Programa
 
Donen suport
Aliances
Altres col·laboradors
Escola Samuntada (Sabadell), Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Institut Moisès Broggi (Barcelona), Escola Roser Capdevila (Sant Joan Despí), Escola Concepció Arenal (Barcelona), Escola Eduard Marquina (Barcelona), Escola Josep M. de Sagarra (Barcelona)
Related Information
Estratègies per fer reunions de nivell que ajudin a implicar les famílies i compartir el projecte de centre
21/09/2016
18:00h - 19:00h
3a Jornada d'Intercanvi d'experiències Magnet
29/06/2016
09:30h - 16:00h
09/06/2015
18:00h - 19:00h