Per a què participar des de Catalunya en el projecte “Educació post 2015??

  • Data 25/02/2015

En Toni Verger @GEPSUAB, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), exposa la importància de la participació de la societat civil catalana en el debat al voltant de la definició de les agendes de “Educació per a tothom” i els “Objectius de desenvolupament del mil•leni” En aquesta proposta de nous objectius de cara al 2030 hi ha algunes novetats, ja que s’intenten harmonitzar els objectius del programa “Educació per tothom” de la UNESCO amb els de desenvolupament de les Nacions Unides.

S’intenta que sigui una agenda global, ja que abans només marcava objectius als països del Sud. Es pretén interpel•lar als països desenvolupats i als que estan en procés de desenvolupament. D’aquí la importància de treballar en base als reptes del nostre sistema educatiu des de la perspectiva de l’equitat i la qualitat que afecta a tots els nivells i a tots els països.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar