Sílvia Amblàs - Com oferim una orientació educativa efectiva i des d’una perspectiva d’equitat?

26/05/2020

L’acompanyament i l’orientació educativa a alumnes i famílies són ara més necessaris que mai, especialment per aquell alumnat que està afrontant una transició entre etapes educatives i aquell socialment més desafavorit. #ObrimEducació

La Sílvia Amblàs, directora de DEP Institut, ens ofereix algunes claus que cal tenir en compte per oferir, a partir d’ara i durant l’estiu, una orientació que eviti que hi hagi alumnes que “es perdin” en el seu procés d’escolarització.

Amb Obrim L'Educació, la Fundació Bofill proposem una agenda de mesures de xoc, reptes i solucions per tal d’afrontar l’escenari educatiu davant la crisi del coronavirus. 

Per això, fem una crida oberta a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem generar un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

T'interessa? Vols formar-ne part? Passem a l'acció! Més informació aquí 

Projecte