Treball per projectes... per a què?

Video resum de la taula rodona sobre "Treball per projectes... per a què?" amb David Vilalta (mestre, formador de formadors, assessor del programa Magnet), Maria Casanovas (mestra i cap d’estudis de l’Escola Rellinars) i Rosa Clar (professora de català i directora de l’Institut Tordària). Aquesta taula rodona es va realitzar en el marc de la 6a Jornada Magnet dels centres educatius que participen al programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu", el 26 de juny de 2019.

En aquest vídeo, aquests tres docents amb una extensa experiència, conversen sobre per a què serveixen els projectes, com planificar-los, quines competències permeten treballar, com generar converses amb l'alumnat a partir dels projectes, quins reptes plantegen al professorat...

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa. 

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Programa