Cordoncillo, Carla

Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra (2012) i Màster en Estudis del Desenvolupament per la Universitat de Los Andes (2015). És analista d’Ivàlua des de gener de 2020, on treballa en l’avaluació de diversos projectes caracteritzats per tenir un important component participatiu i des d'on participa en el projecte Què funciona en educació? i Escoles d'Evidència. Ha estat assistent de recerca al Centre d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de Los Andes (2015) i consultora per a l’Organització Internacional per a les Migracions (2015), en ambdós casos en projectes de recerca sobre construcció de pau a Colòmbia. En aquest mateix país ha col·laborat amb diverses organitzacions internacionals, coordinant projectes de voluntariat sobre el terreny. També ha treballat com a consultora i avaluadora de projectes del tercer sector social amb Spora Sinergies (2017-2019) i amb InnovacionAL (2019).  

Projects 2

Busquem 30 centres educatius que vulguin fer un salt endavant en l’ús de la recerca com a motor de millora de la pràctica docent i l’aprenentatge de l’alumnat.

El projecte Què funciona en educació? es proposa revisar les evidències generades per la recerca rigurosa al voltant de les intervencions i polítiques que milloren els aprentatges a fi d'informar el disseny de les polítiques educatives.